• Reitera el consell de sobreponderar el valor i el considera el seu banc favorit a Espanya
  • Encara que, en general, recomana als inversors comprar bancs italians i no espanyols
ana patricia botin santander conferencia
SANTANDER

Els analistes de JP Morgan Cazenove han tornat a reiterar la seva aposta per Banc Santander, en elevar la valoració de l'entitat càntabra en 12 mesos fins a 7 euros per acció des dels anteriors 6,80 euros per títol. Els títols del banc presidit per Ana Botín pugen un 0,6%, fins a 5,90 euros, de manera que el potencial alcista que esperen els analistes del banc nord-americà durant l'any que és del 18%.

  • 4,52€
  • 0,41%

JP Morgan Cazenove torna a reiterar la seva idea que Banc Santander és el seu banc favorit a Espanya, i per això manté el consell de sobreponderar (afegir en cartera). Encara que, en general, recomana als inversors apostar pels grans bancs italians i no espanyols, pel fet que la ràtio risc/recompensa és més atractiu.

Santander, que com ha publicat aquesta setmana que acumula 50.000 milions d'euros en ampliacions de capital des de 2002, compta amb potencial per augmentar un 15% el seu benefici per acció (BPA) després de la venda de la cartera immobiliària de Popular al fons d'inversió Blackstone, segons JP Morgan. A més, el seu posicionament al Brasil i als EUA li permetrà aconseguir un creixement mitjà del BPA superior als seus competidors a mitjà termini, afirmen aquests experts.

Santander també és notícia perquè ha nomenat Rami Aboukhair nou conseller delegat de Banc Popular, dins el procés d'integració de l'entitat que va comprar per un euro després de ser intervinguda per les autoritats europees. Aboukhair ja és el CEO de Santander Espanya i és un dels directius clau per a Ana Botín.

A més, aquest dimarts, Santander va completar una emissió de participacions preferents contingentment convertibles en accions, conegudes com a 'CoCos' a l'argot financer, per un import de 1.000 milions d'euros, amb un cupó anual del 5,25%.

Noticias relacionadas

contador