bbva bancomer servicios

Els analistes de JP Morgan Cazenove han elevat aquest dimecres la valoració de BBVA, Banc Sabadell, Bankinter i Caixabank i han mantingut la de Banc Santander.

  • 10,99€
  • 4,57%

Per a BBVA, estableixen un nou preu objectiu de 8,30 euros enfront de l'anterior de 7,70 euros. Per a Sabadell, augmenten la valoració fins a 1,75 des d'1,35 euros. Al cas de Bankinter, eleven el seu preu objectiu fins a 7,35 des de 6,25 euros.

Aquests experts reiteren sobretot la seva aposta sobre BBVA i Banc Santander (mantenen la seva valoració en 6,35 euros), ja que cotitzen amb "un descompte del 9%" sobre els seus rivals domèstics que els sembla injustificat.

El seu consell de 'sobreponderar' (afegir el valor en cartera) sobre els dos grans bancs espanyols es deu també a altres factors com ara la normalització dels beneficis i un escenari més favorable als mercats emergents, per un efecte menys negatiu del tipus de canvi.

Sobre els bancs domèstics, JP Morgan reitera el seu consell de 'neutral' (mantenir el valor en cartera) sobre Sabadell i Caixabank i d’'infraponderar' sobre Bankinter. La pujada de les seves valoracions s'explica per un augment del 3% a la previsió de benefici per acció (BPA).

Noticias relacionadas

contador