• El valor està intentant superar l’important resistència de 5,90 euros
  • El seu màxim històric ajustant dividends i ampliacions és troba als 6,57 euros
ana botin santander

Bones notícies per a Banc Santander. Els analistes de JP Morgan Cazenove han inclòs l'entitat espanyola a la seva llista de valors europeus preferits, juntament amb altres companyies com Saint Gobain, Generali, JMT i Umicore.

  • 4,52€
  • 0,41%

A més, a l'actualització d'aquesta llista, han eliminat Essity, Nex Group, Sage, Vinci i UniCredit. D'altra banda, JP Morgan Cazenove aconsella evitar els següents valors: Boliden, Colruyt, HeidelbergCement i Rightmove.

Pel que fa a Santander, els analistes del banc nord-americà el consideren un dels seus bancs europeus favorits, per la seva gran diversificació internacional, però també perquè la seva valoració borsària actual és atractiva. En aquest sentit, esperen pujades fins a 7 euros per acció en un període de 12 mesos. Després de la sortida d'UniCredit, Santander és l'únic banc que apareix en aquesta llista.

Les accions de Santander, que avancen aquest dijous un 0,5%, fins als 5,92 euros, acumulen una pujada del 6% durant els últims tres mesos. A finals de setembre, JP Morgan va elevar lleugerament el seu preu objectiu fins als esmentats 7 euros des de 6,80 euros per títol.

Segons aquests experts, l'entitat compta amb potencial per augmentar un 15% el seu benefici per acció (BPA) després de la venda de la cartera immobiliària de Popular al fons d'inversió Blackstone. A més, el seu posicionament al Brasil i als EUA li permetrà aconseguir un creixement mitjà del BPA superior als seus competidors a mitjà termini, afirmen aquests experts.

Pel que fa a l’anàlisi tècnica, el valor presenta una situació molt interessant, perquè està intentant superar la resistència dels 5,90 euros. Si finalment ho aconsegueix, encararia els màxims del passat exercici als 6,15 euros.

"Saltar per sobre d'aquesta resistència seria una clara i important senyal de fortalesa, avantsala d'un nou tram amb objectiu (mínim) en els màxims històrics. Aquests, ajustant la sèrie de preus a tots els dividends repartits així com les ampliacions de capital realitzades, es troben als 6,57 euros, els màxims de novembre de 2007", explica José María Rodríguez, analista de 'Bolsamanía'.

Noticias relacionadas

contador