• El potencial alcista pel valor és del 22% sobre el preu actual de mercat

Els analistes de Goldman Sachs han reiterat la seva aposta per Colonial com la seva empresa favorita dins del sector immobiliari espanyol.

  • 5,56€
  • 1,92%

Aquests experts reafirmen el seu consell de 'compra' sobre la immobiliària, els plans de la qual passen per convertir-se en SOCIMI (societat d'inversió immobiliària). La valoració de 9 euros per acció implica un potencial alcista del 22% sobre el preu actual de mercat (+ 0,8%, fins a 7,34 euros). Goldman també inclou el valor a la seva llista 'Conviction Buy'.

Segons la seva opinió, hi ha tres catalitzadors positius per les accions de Colonial. La seva atractiva valoració, a causa que el seu comportament en borsa ha estat pitjor que el mercat. Bones previsions macroeconòmiques, positiva estratègia d'inversió i un negoci amb actius de gran qualitat.

Goldman destaca que Colonial cotitza amb un descompte del 16% sobre el valor net dels seus actius (NAV) esperat per 2018. A més, considera que el moment per invertir és òptim, perquè l'empresa es beneficiarà del clima de recuperació econòmica a Espanya i, al mateix temps, està molt ben posicionada per "capitalitzar les sòlides tendències de les rendes de lloguer, a través d'actius d'oficines de gran qualitat, el 75% dels quals estan localitzats als millors districtes de Madrid, Barcelona i París".

En aquest escenari, Goldman espera que Colonial capitalitzi la seva recent ampliació de capital de 253 milions d'euros i anunciï més adquisicions durant el present exercici i també durant els exercicis 2018 i 2019. La seva previsió és que aconsegueixi una rendibilitat bruta del 8,1% de la seva cartera d'oficines de lloguer.

Noticias relacionadas

contador