ep nike 20170310153003
NIKE

És important que el Nasdaq aconsegueixi subjectar-se als 6.200 punts, si no volem veure uns descensos fins al nivell dels 6.000 punts.

Nike és un dels valors del Dow Jones que seguim molt a prop, ja que sembla que podríem acabar veient-hi un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. El valor es troba atacant la resistència dels 60,53 dòlars i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 65 dòlars.

Wal-Mart ofereix un impecable aspecte tècnic en la seva sèrie diària i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Després del buit alcista de mitjans del passat mes de novembre la companyia es troba consolidant nivells amb tot a favor perquè acabem veient-hi una continuació de les pujades. La superació dels 100 dòlars al tancament ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 110 dòlars.

Nova senyal de fortalesa en els títols de Bed Bath & Beyond que acaba la primera sessió de la setmana amb uns forts guanys del 8,83%. La companyia aconsegueix superar la resistència dels 23,81 dòlars, cosa que ens convida a pensar en una continuació del rebot fins als màxims del buit baixista que va deixar a mitjans del mes de setembre als 27,03 dòlars.

contador