El selectiu nord-americà busca atacar els màxims històrics de manera immediata.

  • 61,74$
  • 0,00%
  • 406,32$
  • 1,82%

Microsoft és, sens dubte, un dels valors del Dow Jones que no perdrem de vista durant les pròximes jornades. La companyia està movent-se en una banda lateral des de fa més de tres mesos, cosa que es pot interpretar perfectament com una figura de continuació de la tendència alcista principal. La resistència clau es troba als 141,67 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que deixaria la companyia en pujada lliure i ens donaria un primer objectiu de pujada als 160 dòlars, preus als quals podria arribar en poques setmanes una vegada que trenqui la resistència comentada dels 141,67 dòlars.

Fantàstic aspecte tècnic el que podem apreciar en la sèrie de preus de Coca-Cola que feia cas omís a les caigudes generalitzades del mes d'agost als mercats i aprofitava per dibuixar nous màxims de tots els temps. Després d'una petita parada al camí sembla que la companyia líder mundial de refrescs vol continuar amb la seva escalada alcista que sens dubte podria acabar portant la companyia fins al nivell dels 62 dòlars, nivells als quals podria arribar sense cap esforç abans que s'acabi l'any.

KLA Corporation dibuixa un nou senyal de fortalesa, cosa que li permet superar la resistència del curt termini que presenta als 155,33 dòlars. Atents que el valor es fica de nou en pujada lliure per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 170 dòlars durant les pròximes setmanes.

contador