cbwallstreetsombra

El Dow Jones busca atacar la resistència dels 25.402 punts durant les properes sessions.

Molt bona figura la que vam poder veure aquest dijous en Citrix que confirma el final del moviment lateral en el qual s’està movent des de fa dos mesos i mig. Les perspectives tècniques són immillorables, ja que es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 120 dòlars durant les properes jornades.

Atenció, perquè Alphabet va acabar dijous just al voltant de la resistència clau dels 1.186 dòlars després de revalorar-se, aquest dijous, un 2,56%. La superació d'aquest nivell de preus deixaria el valor en pujada lliure amb moltes possibilitats perquè acabem veient un atac al nivell dels 1.300 dòlars.

Verisk Analytics segueix donant mostres d'una tremenda fortalesa després de veure com al començament de mes aconseguia superar la resistència dels 110,32 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo, ja que es mou en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 120 dòlars. No veurem ni el més mínim senyal de feblesa mentre cotitzi per sobre dels 110 dòlars.

contador