cbwallstreetsombra

El Dow Jones atacarà els 25.800 punts durant les properes sessions.

JP Morgan ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 100 dòlars, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. Durant les últimes sessions la companyia ha aconseguit rebotar, moviment que està acostant la seva cotització al nivell clau que presenta als 115 dòlars. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell de resistència, cosa que ens faria pensar en el començament d'un nou i important impuls alcista.

Pfizer fa diversos mesos que s’està movent just per sobre de la mitjana de 200 sessions dins d'una tendència alcista principal. La companyia s'acosta a la resistència dels 37,26 dòlars, nivells clau per al seu desenvolupament a mitjà i llarg termini. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 39,43 dòlars, màxims anuals.

Bon senyal en Skyworks Solutions que aconsegueix perforar la resistència dels 101,29 dòlars. El valor aconsegueix pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 115,98 dòlars, màxims anuals.

contador