cbwallstreetsombra
  • 104,79$
  • -1,57%
  • 73,11$
  • -2,43%
  • 59,82$
  • 0,18%

Starbucks és un dels valors que millors perspectives tècniques ofereix del mercat nord-americà. Durant els últims mesos hem pogut apreciar com omplia el buit alcista que va deixar al començament del mes de novembre. La companyia ha acabat donant forma a un descens temporal al nivell dels 60 dòlars, preus molt propers a la mitjana de 200 sessions. Les pujades de les últimes sessions han deixat la seva cotització al voltant de la resistència dels 69 dòlars, preus que no perdrem de vista durant les pròximes jornades. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus deixaria en pujada lliure la seva sèrie de preus cosa que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 73 dòlars, preus als quals creiem que podria arribar sense cap dificultat.

Important millora tècnica el que hem vist en Wal-Mart que ha aconseguit pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions i s'apropa a la resistència dels 99,59 dòlars. Atents, ja que un tancament per sobre dels 100 dòlars animaria la seva cotització que sens dubte acabaria buscant els màxims de l'any passat que presenta als 106,21 dòlars.

Fortes pujades del 5,77% en Paccar que aconsegueix superar la resistència dels 63,41 dòlars, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. Atenció, perquè es confirma la formació d'una doble vall als 54 euros i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 72,89 dòlars, nivells de setembre del passat any.

contador