cbwallstreetsombra

Ross Stores és un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Des de fa unes setmanes que la companyia s'està movent en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en la continuació de la pujades. Un tancament per sobre dels 98,70 dòlars seria el senyal que estaríem esperant. L'objectiu de pujada el podríem situar als 110 dòlars.

Magnífic aspecte tècnic el que ofereix la sèrie de preus de Fiserv que acumula unes pujades del 25% des de començaments d'any. Lluny de donar cap símptoma de debilitat sembla que estem veient un nou senyal de fortalesa que ens convida a pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 95 dòlars, preus que creiem que podria aconseguir abans que acabi l'any.

Fortes pujades del 2,08% en Amazon al tancament de dimarts. Tornen les compres en la companyia després de la bona figura realitzada el passat dilluns. El valor podria estar donant forma a un descens temporal al nivell dels 1.900 dòlars i sembla molt factible que acabem veient un atac al nivell dels 2.050 dòlars, màxims històrics dibuixats aquest mateix mes de setembre. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 2.200 dòlars.

contador