cbwallstreetsombra

Magnífic aspecte tècnic el que ofereix United Technologies que durant les últimes sessions ha aconseguit definir-se a l'alça i posar fi al moviment lateral de l'últim mes i mig. Per si fos poc ha aconseguit superar també la resistència dels 139,24 dòlars, màxims històrics assolits aquest mateix any. El valor es fica en pujada lliure, que sens dubte és una excel·lent notícia pel seu aspecte tècnic. Per a les properes setmanes és molt probable que puguem acabar veient un atac al nivell dels 150 dòlars.

Immillorable aspecte el que podem apreciar en Nike. Des que va començar l'any el valor ofereix una forta tendència alcista que l'ha portat a revalorar-se a prop d'un 35%. Lluny de donar cap símptoma de debilitat, estem veient com la companyia segueix superant resistències sense cap complex. El trencament, aquest passat dimarts, de la resistència dels 83,68 dòlars, deixa la companyia del Dow Jones sense cap resistència al seu camí. No descartem que abans que acabi l'any el valor pugui assolir el nivell dels 100 dòlars.

Netflix anul·la la mala figura de dilluns, cosa que ens fa pensar en un atac imminent a la resistència dels 376,80 dòlars. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que seria un senyal de fortalesa que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins als màxims històrics que va aconseguir aquest mateix any als 423,20 dòlars.

contador