cbwallstreetsombra

Intuit confirma un senyal de fortalesa en la seva sèrie de preus en aconseguir superar la resistència dels 220 dòlars. Després de mesos de moviment lateral ha optat per definir l'alça per la qual cosa podríem estar davant l'inici d'un nou impuls alcista que ens faci pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 240 dòlars.

Illumina ha confirmat la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 340 dòlars i sembla que podria continuar amb les pujades durant les properes sessions fins al nivell dels 400 dòlars. El valor es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. No veurem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 324,10 dòlars.

Bon senyal el que vam poder veure, aquest passat dimarts, en Apple que confirma la fi de la correcció de curt termini. Per a les properes sessions, el més normal és que acabem veient un atac als màxims històrics que va dibuixar fa tan sols unes sessions als 229,67 dòlars. La seva superació deixaria el valor en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 250 dòlars.

contador