cbwallstreetsombra

El més normal és que acabem veient un atac del Dow Jones al nivell dels 25.800 punts.

Durant les últimes sessions hem pogut veure com Twitter aconseguia superar la resistència clau dels 33,12 dòlars. La companyia sembla que es troba donant símptomes de fortalesa que ens convida a pensar en un atac als màxims anuals que presenta als 36,80 dòlars. Si aconseguís perforar aquest nivell de preus és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 50 dòlars.

Apple s'està prenent un respir després d'aconseguir superar els màxims històrics que presentava als 183,50 dòlars. La companyia podria estar donant forma a un descens temporal a aquest nivell de preus. Aquesta figura és de continuació de tendència per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 200 dòlars.

Des de fa mesos que Fiserv s’està movent en una banda lateral. La companyia manté un impecable aspecte tècnic a mitjà i llarg termini i el més normal és que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 74,45 euros seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions. No la perdem de vista.

contador