cbwallstreetsombra

La resistència clau del curt termini a l'S&P es troba als 2.789 punts.

NetApp és un dels valors que tenim al punt de mira i que es troba a punt de confirmar el començament d'un nou impuls alcista. Aquest dimarts el valor va perforar la resistència dels 64 dòlars i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 70 dòlars. El valor es mou sense cap resistència al seu camí.

Best Buy ha confirmat el final de la correcció i es mou ja just al voltant de la resistència dels 78,59 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria portar la cotització de l'empresa de l'S&P fins al nivell dels 90 dòlars..

Pujades del 4,28% en Western Digital que aconsegueix superar d'una tacada la resistència dels 91,19 i la dels 93,31 dòlars. Això és una demostració de força que ens fa pensar en un atac imminent al nivell clau dels 95,77 euros. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 114.69 dòlars, màxims de 2015

contador