cbwallstreetsombra

Es comencen a calmar les coses en els índexs nord-americans després dels descensos de les últimes sessions.

Boeing és un dels valors de l'S&P 500 que tenim al punt de mira i enq uè és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el final de la consolidació lateral del curt termini i la continuació de les pujades. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 361,45 dòlars, ja que deixaria la companyia en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. L'objectiu de pujada el podríem fixar tranquil·lament als 400 dòlars.

Caterpillar es troba prenent-se un respir després de les pujades ininterrompudes dels últims mesos. El seu aspecte tècnic és immillorable, ja que es mou al voltant dels màxims històrics. El primer nivell de suport es troba als 140 dòlars, preus als quals s'ha aproximat i en què és probable que puguem tornar a veure la tornada de les compres. Un tancament per sobre dels 158,10 dòlars seria el senyal que ens faria posicionar-nos en la companyia.

Atents al final de la correcció en Cisco Systems que després de recolzar-se al voltant dels 38 dòlars sembla que vol continuar amb l'escalada alcista principal. Per a les properes sessions és molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 42,98 dòlars, màxims dels últims anys. La superació d'aquest nivell d'oferta deixaria la companyia en pujada lliure a la pràctica amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 60 dòlars.

contador