cbwallstreetsombra

El Dow Jones podria atacar els màxims històrics durant les properes setmanes.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Praxair que es manté cotitzant en una banda lateral després d'aconseguir perforar la resistència dels 166,95 dòlars. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Un tancament per sobre dels 168,54 dòlars seria el senyal que ens faria pensar en un atac al nivell dels 173 dòlars.

Coca-Cola ha aconseguit superar la resistència dels 45,64 dòlars després de pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 48,61 dòlars, màxims anuals constatats al començament d'any.

Microsoft es pren un respir durant les últimes sessions després de dibuixar nous màxims històrics. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una correcció fins al nivell dels 102 dòlars, nivells on el més normal és que tornem a veure una entrada de les compres. Creiem que és una bona opció la presa de posicions en les correccions i no descartem acabar veient un atac al nivell dels 120 dòlars.

contador