cbwallstreetsombra

El més normal és que acabem veient un atac als màxims històrics, durant les pròximes setmanes, al Nasdaq.

Important millora tècnica en els títols de Facebook després d'aconseguir pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Actualment la companyia es troba perforant la resistència dels 186 dòlars. El més probable és que acabem veient un atac al nivell dels 195,32 dòlars, màxims històrics assolits aquest mateix mes. Si aconseguís superar aquest nivell de preus, és molt probable que acabéssim veient un atac al nivell dels 220 dòlars.

Twitter segueix pujant, a poc a poc, i s'acosta a la resistència clau dels 36,80 dòlars. El seu comportament en aquest nivell de preus és clau i és que si al final aconsegueix superar-lo, suposaria una millora substancial de la seva sèrie de preus que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 50 dòlars.

Immillorable aspecte tècnic el que ofereix la sèrie de preus de Microsoft que aconsegueix superar la part alta de la banda lateral en què s'ha estat moviment durant els últims mesos. El seu aspecte tècnic és molt bo i actualment es mou en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. La presa de posicions per aquests preus és una bona idea i és que podríem situar l'objectiu de pujada tranquil·lament als 110 dòlars.

contador