cbwallstreetsombra

Veuríem una demostració de força al Nasdaq amb la superació de la resistència dels 6.640 punts.

PayPal és un dels valors que tenim al punt de mira des de fa setmanes. La companyia està oferint una forta tendència alcista a llarg termini, si bé, durant els últims mesos estem veient una consolidació de nivells que podria acabar en qualsevol moment. Mentre la companyia cotitzi per sobre dels 70 dòlars (preus on es troba la mitjana de 200 sessions), no apreciarem ni la més mínima complicació tècnica, si bé per posicionar-nos en el valor, hauríem d'esperar que aconsegueixi superar la resistència dels 84 dòlars, cosa que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 100 dòlars.

Microchip Technology Incorporated ha aconseguit subjectar-se a prop del suport que li ofereix la mitjana de 200 sessions. A llarg termini la companyia ofereix un bon aspecte tècnic i és probable que per aquests preus tornem a veure la tornada de les compres. La resistència clau es troba als 100 dòlars. Atents a un tancament, durant les properes setmanes, per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 120 dòlars.

Marriott es troba cotitzant al voltant del suport clau del curt termini que presenta als 130 dòlars. La forta tendència alcista que ofereix la companyia a mitjà i llarg termini ens fa estar molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. El primer nivell de resistència es troba als 145,40 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que seria el senyal que ens faria pensar en la continuació de la tendència alcista principal.

contador