cbwallstreetsombra

Esperem nous màxims històrics al Dow Jones durant les properes sessions.

Atents a un senyal de fortalesa en Microsoft que vam veure com acabava el dilluns per sobre del primer nivell de resistència que presenta als 85,06 dòlars. Això ens pot estar mostrant el final de la consolidació lateral després d'observar com cobria gran part del buit baixista que va deixar a finals del passat mes d'octubre. Les perspectives tècniques són bones i el més normal és que acabem veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 100 dòlars.

Intel podria estar a prop de confirmar el final de la correcció del curt termini després de cobrir bona part del buit alcista que va deixar a finals del passat mes d'octubre. A mitjà i llarg termini el seu aspecte tècnic és impecable i el més normal és que acabem veient l'aparició, en qualsevol moment, d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 47,30 dòlars, màxims anuals.

Coca Cola torna a cotitzar al voltant del suport dels 45 dòlars, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. Per aquests nivells el més normal és que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades. La resistència clau es troba als 46,48 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions.

contador