cbwallstreetsombra

Amazon és un dels valors del Nasdaq que no perdem de vista. Estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el final de la correcció del curt termini. Els bons nivells d'acumulació ens fan estar molt pendents d'un tancament per sobre dels 2.008 dòlars, cosa que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 2.200 dòlars.

Des de fa gairebé dos mesos que Biogen es manté cotitzant en una banda lateral després del destacat buit alcista que va deixar al mes de juliol. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista amb la superació dels 355,94 euros. No la perdem de vista.

Magnífic senyal en Cisco que va acabar el divendres de la setmana passada amb unes pujades de l’1,74%. La companyia supera la resistència del curt termini que presenta als 48,06 dòlars i confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 46 dòlars. Les seves perspectives tècniques són immillorables, ja que cotitza en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 52 dòlars.

contador