cbwallstreetsombra
39.806,77
  • -
  • -

La superació dels 25.086 punts al Dow Jones ens confirmaria una continuació de les pujades fins als màxims anuals.

Magnífica figura tècnica la que acabem veient divendres de la setmana passada en Intel que polvoritza la resistència dels 55,79 dòlars. El seu aspecte tècnic no pot ser millor, ja que cotitza en pujada per la qual cosa presenta el camí obert, perquè acabem veient un atac al nivell dels 60 dòlars, preus que podria aconseguir tranquil·lament durant les properes jornades.

Autodesk es troba dibuixant nous mínims creixents, cosa que acosta la seva cotització a la resistència clau dels 141,19 dòlars. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus durant les properes sessions, ja que deixaria la seva cotització en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. L'objectiu de pujada el podríem situar als 160 dòlars.

Fortes pujades del 4,26%, divendres passat, en Intuitive Surgical, que dona forma a una excel·lent figura tècnica que ens fa pensar en el començament d'un nou impuls alcista. La companyia aconsegueix tancar per sobre dels 472,78 dòlars després de confirmar la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 440 dòlars. Les perspectives tècniques són molt bones i és que la companyia es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. El més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 500 dòlars durant les properes jornades.

contador