El Nasdaq polvoritza el suport dels 6.645 punts i podria buscar recolzament a prop del suport clau dels 6.164 punts.

Malgrat els últims descensos podem apreciar com CSX manté un molt bon aspecte tècnic. La companyia ha aconseguit aferrar-se al voltant de la mitjana de 200 sessions i creiem que podria continuar amb la seva escalada alcista a les pròximes setmanes. Les seves perspectives tècniques són molt bones i sembla molt probable que acabem veient un tancament per sobre dels 58,40 dòlars, cosa que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

Netflix manté un impecable aspecte tècnic. Els descensos de les últimes sessions corresponen exclusivament a una parada al camí i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 320 dòlars, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 380 dòlars.

Destacades caigudes, aquest passat divendres, del 6,07% en Applied Materials que es pren un respir després d'intentar, sense èxit, superar la resistència clau dels 60,89 dòlars. Malgrat les fortes caigudes, el seu aspecte tècnic és bo a mitjà i llarg termini i el més normal és que acabem veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 65 dòlars. El primer nivell de suport es troba als 45 dòlars, preus que no hauria d'abandonar si vol mantenir la seva tendència alcista principal.

contador