cbwallstreetsombra

El Dow Jones busca atacar el nivell dels 25.800 punts.

Molt bon senyal el que vam poder veure aquest passat divendres en els títols de BlackRock que va aconseguir perforar la resistència clau dels 566,40 euros. El seu aspecte tècnic és impecable i el més normal és que acabem veient un atac imminent als màxims històrics dibuixats aquest mateix any als 594,52 dòlars. Si aconsegueix superar-los, podríem acabar veient un atac al nivell dels 660 dòlars.

Noves pujades aquest divendres en Intuit que s'acosta a la resistència clau dels 177,51 dòlars, màxims històrics assolits aquest mateix any. La superació d'aquest nivell d'oferta deixaria la companyia en pujada lliure, cosa que ens faria pensar en una continuació de les pujades fins almenys el nivell dels 200 dòlars. Per baix, el suport clau es troba als 162,59 dòlars. No veurem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre d'aquest nivell de preus en què podríem situar l'ordre de prou pèrdues.

Fortes pujades del 5,74% en Lam Research que polvoritza la resistència dels 219,70 dòlars. Amb això es confirma el final de la consolidació dels últims mesos i es fica en pujada lliure. L'absència de resistències ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 250 dòlars. Sens dubte que és un valor en el qual hauríem d'estar posicionats.

contador