cbwallstreetsombra
  • 30,47$
  • -2,84%
  • 88,49$
  • 0,18%

Starbucks ha experimentat un molt bon comportament tècnic durant les últimes sessions en aconseguir superar la resistència dels 64,61 dòlars. Es confirma el final de la correcció del curt termini i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 68,98 dòlars. Atenció, perquè la superació d'aquest nivell de preus deixaria la companyia en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 75 dòlars.

Les pujades de les últimes sessions en Intel han deixat la cotització d'Intel just al voltant de la resistència dels 50,49 euros. Atents a la superació d'aquest nivell d'oferta, ja que confirmaria la volta de la seva cotització per sobre de la mitjana de 200 sessions i ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 57,60 dòlars.

Bon senyal en Comcast Corporation que acaba dimecres amb unes importants pujades. El valor confirma el suport a la mitjana de 200 sessions i supera la resistència dels 36,32 dòlars. Per a les properes sessions, el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 39,66 dòlars, màxims del passat mes de novembre.

contador