cbwallstreetsombra

Els índexs nord-americans no donen ni el menor senyal de debilitat.

Pfizer és un dels valors del Dow Jones que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de compra que ens faci pensar en una continuació de les pujades. Després de la formació d'un retrocés temporal als 35 dòlars, sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en la continuació de la tendència alcista principal. L’objectiu de pujada el podríem situar tranquil·lament als 37,39 dòlars.

Microsoft segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens confirmi el final del moviment lateral i la continuació de les pujades. La resistència clau es troba als 84,90 dòlars. Cal no oblidar que la companyia es troba cotitzant al voltant dels màxims històrics.

UnitedHealth ofereix un immillorable aspecte tècnic a la seva sèrie diària de preus. Des de fa una setmanes que la companyia s'està movent en una banda lateral i sembla molt probable que acabem veient un tancament per sobre dels 2.132,93 dòlars, cosa que la deixaria en pujada lliure i ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 240 dòlars.

contador