cbwallstreet2

Seguim sense veure ni el més mínim senyal de debilitat en els índexs nord-americans.

Després d'un any i mig de moviment lateral, Garmin polvoritza els màxims de l'any passat que presenta al voltant dels 156 dòlars. Les perspectives tècniques per a les properes sessions són molt bones i el més normal és que acabem veient un atac als màxims de 2014 que presenta als 62 dòlars. Si els supera es confirmaria un canvi de tendència a llarg termini.

A finals del passat mes de setembre, la cotització de Cimarex aconseguia pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions. Després de més d'un mes de consolidació de nivells el valor ha donat forma a un descens temporal a la mitjana de 200 sessions. La superació, aquest dimecres, de la resistència dels 118 dòlars ens confirma el començament d'un nou impuls alcista que es podria estendre fins al nivell dels 130 dòlars. Sens dubte és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes jornades.

Estée Lauder posa fi a la consolidació de les últimes sessions en aconseguir superar la resistència dels 112,49 dòlars. El valor es fica en pujada lliure i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 140 dòlars. L'alt volum negociat durant les pujades del 9,22% és una mostra de la tremenda fortalesa actual de la companyia.

contador