cbwallstreetsombra

Sembla molt probable que acabem veient un atac als màxims anuals en els índexs nord-americans.

Important senyal alcista el que veiem en Macy's que va aconseguir acabar dimecres amb unes pujades del 10,83%. Després de mesos de moviment lateral la companyia aconsegueix definir-se a l'alça. A mitjà i llarg termini podríem estar davant d'un canvi de tendència. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 35,84 dòlars, màxims del buit baixista que va deixar al començament de 2017.

Fort senyal de compra en Under Armour que aconsegueix superar la resistència dels 18,75 dòlars. Després de superar la mitjana de 200 sessions sembla que es confirma un canvi de tendència. Les perspectives tècniques són molt bones i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió de les pujades fins al nivell dels 23,46 dòlars. Si aconsegueix trencar aquest nivell de preus no descartem una extensió dels guanys fins al nivell dels 28 dòlars.

Bon senyal el que vam poder veure aquest dimecres a la sèrie de preus de Micron Technology en aconseguir superar la resistència dels 54,27 dòlars. El valor confirma el final de la correcció del curt termini després de girar-se al voltant dels 45 dòlars, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

contador