ep castillo de cenicienta en walt disney world
Joe Burbank/TNS via ZUMA Wire/dp / DPA - Archivo

El més normal és que vegem una continución de les pujades per a les pròximes setmanes.

  • 319,08$
  • -0,29%
  • 132,96$
  • 3,02%
  • 184,84$
  • 1,68%
Análisis Técnico

Walt Disney ha caigut fins al voltant dels 180 dòlars, preus on es presenta la part baixa de la banda lateral en què s'està movent des de fa dos mesos. Atents a un tancament per sobre dels 191,67 dòlars, ja que podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 220 dòlars.

z210421walt

Immillorable aspecte tècnic el que podem apreciar en la sèrie diària de preus de Facebook després de veure com aconseguia començar el mes d'abril superant la resistència clau dels 304,67 dòlars. Aquests preus corresponien als màxims històrics per la qual cosa actualment la companyia de Nasdaq es mou en pujada lliure sense cap resistència en el seu camí. A curt termini la companyia podria estar donant forma a un descens temporal a aquests preus per la qual cosa el més normal és que vegem, en qualsevol moment, l'entrada de les compres que acabi emulant la seva cotització fins al nivell dels 350 dòlars, nivells als quals creiem que podria arribar tranquil·lament durant les pròximes setmanes.

z210421facebook

Ross Stores es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 123 dòlars. El seu aspecte tècnic és molt bo i tot sembla indicar-nos que podríem acabar veient una extensió dels guanys per a les properes jornades. Estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una tornada de les compres.

z210421ross
contador