• Manté la valoració de les seves accions en 8,43 euros per títol
ep pvinolas i jjbrugera
EUROPA PRESS

El potencial alcista en borsa d'Immobiliària Colonial està esgotat. Almenys això és el que opinen els experts de la signatura francesa Carax AlphaValue, els qui han reduït el seu consell sobre el valor fins a 'reduir' en cartera des de 'afegir'.

  • 5,43€
  • 1,40%

Aquests analistes no ofereixen males previsions per a Colonial, sinó que justifiquen aquesta retallada de consell per l'elevada revaloració de Colonial en els últims mesos. Mantenen el seu preu objectiu en 8,43 euros a sis mesos, mentre la immobiliària cau un 0,3% en borsa, fins a 8,30 euros.

"Baixem la nostra recomanació per moviments de mercat", afirmen aquests experts. El potencial per fonamentals que estimen a sis mesos és d'amb prou feines el 2%.

No pensen el mateix els experts de Deutsche Bank, els qui la setmana passada van elevar un 14% la valoració de Colonial, fins a 9,50 euros per acció des dels anteriors 8,30 euros per títol. "Seguim pensant que l'acció està barata, ja que cotitza amb un descompte del 13% sobre el valor net dels actius (NAV, per les seves sigles en anglès) esperat per 2018", van afirmar.

Des del banc germà, van destacar el creixement del 11% en el valor net dels actius (NAV), a causa d'un augment de les rendibilitats i al creixement de les rendes per lloguers, alguna cosa que van considerar "saludable". Colonial que va presentar resultats la setmana passada, compta amb una àmplia cartera d'oficines en lloguer a Madrid, Barcelona i París, els seus tres principals mercats.

"La direcció ha assenyalat nous augments de les rendibilitats en els últims dos mesos i ha considerat que la valoració de la seva cartera no reflecteix els nivells actuals del mercat, especialment a França. A més, sobretot a Espanya, estan experimentant un fort augment dels lloguers, la qual cosa els fa preveure revaloracions addicionals en el segon semestre", van assenyalar aquests experts.

A més, Colonial ha destacat que durant els propers 30 mesos, espera captar un major creixement en les rendes de lloguers, ja que molts dels seus contractes de curt termini expiren en aquest període. D'altra banda, l'empresa es troba immersa en un pla d'inversions de 300 milions d'euros per posar en valor la seva cartera d'actius, amb una rendibilitat esperada sobre el cost del 7%.

contador