Seria una bona notícia que el selectiu espanyol aconseguís tancar per sobre dels 9.807 punts

Atents a que Applus Services aconseguia perforar intradia, aquest passat dimarts, la resistència clau dels 11,98 euros. Encara que no podria acabar la sessió per sobre d'aquest nivell d'oferta les seves perspectives tècniques per a les properes jornades són molt interessants i el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 13 euros, preus que podria aconseguir aquest mateix estiu.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 169,90%.

Sacyr ha aconseguit subjectar-se en els voltants de la mitjana de 200 sessions i sembla que podríem acabar veient un atac al nivell dels 2,65 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que estaríem esperant per posicionar-nos en la companyia.

Amadeus ha aconseguit donar un nou senyal de fortalesa en aconseguir superar la resistència clau dels 72,22 euros. El seu aspecte tècnic és molt bé ja que es mou en pujada lliure sense resistència alguna en el seu camí. El més normal és que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 73,50 euros, preus que podria aconseguir en les properes sessions.

Molt bona figura la que vam poder veure aquest passat dimarts en Tubos Reunidos que va acabar amb uns destacats guanys del 10,81%. El valor confirma la formació d'un gallardete i després de polvoritzar els 0,47 euros sembla que busca continuar amb les pujades fins al nivell dels 0,63 euros.

Seguim molt pendents d'Ercos ja que es troba donant forma a un throw back al nivell dels 4,63 euros. A mitjà i llarg termini les seves perspectives tècniques són immillorables i el més normal és que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades i un atac al nivell dels 6 euros.

contador