No tornarem a veure un senyal de fortalesa en el selectiu espanyol mentre que es mantingui cotitzant per sota dels 9.985 punts

Merlin Properties segueix sent un dels valors que tenim en el punt de mira i on és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau es troba en els 12,82 euros. Atents que un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una presa de posicions. No la perdem de vista.

Deja que te aconsejemos en tus inversiones. Prueba Trader Watch gratuitamente 15 días. En el último año acumulamos una revalorización del 169,90%.

Atents a la formació d'un throw back al nivell dels 68 euros en els títols d'Acciona. Després de superar la mitjana de 200 sessions i girar-se en els voltants de la resistència dels 73 euros sembla que podríem tornar a veure la volta de les compres. El seu aspecte tècnic és molt bo i no descartem acabar veient un atac al nivell dels 79,60 euros, màxims del passat any.

Enagás ofereix un bon aspecte tècnic després d'aconseguir donar forma a un throw back al nivell dels 24 euros. El seu aspecte tècnic és molt bo i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 25 euros, la superació dels quals ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 27 euros.

Bona figura tècnica la que vam poder veure, aquest passat dilluns, a Cellnex que aconseguia superar la resistència clau dels 22,63 euros. Atents que es confirma el gir en la mitjana de 200 sessions i és molt probable que puguem acabar veient una extensió de les pujades fins als màxims anuals dibuixats en els 23,71 euros

Senyal de fortalesa a Naturgy que aconsegueix superar els màxims de les últimes cinc sessions. Això és un nou senyal de fortalesa que deixa al valor de l'Ibex 35 en pujada lliure sense resistència alguna en el seu camí. El més normal és que acabem veient una continuació dels guanys fins al nivell dels 24,50 euros, preus que podria aconseguir en les properes sessions.

contador