La resistència clau del selectiu espanyol es troba als 9.671 punts.

Atents que Repsol es troba perforant la resistència dels 17,22 euros. Per a les properes jornades el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 17,51 euros, màxims històrics. La superació d'aquest nivell d'oferta deixaria la companyia en pujada lliure i podríem acabar veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 19 euros.

Noves pujades aquesta dijous passat en ACS que cotitza molt a prop de la resistència dels 38,36 euros, màxims històrics. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que seria el senyal que ens faria pensar en una presa de posicions deixant el valor en pujada lliure. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 42 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Naturgy que s'acosta als màxims històrics situats als 23,99 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 27 euros.

Nou senyal de fortalesa en Telefónica que aconsegueix perforar la resistència dels 6,90 euros. Atenció, perquè es podria estar confirmant un rebot de la seva sèrie de preus que es podria estendre amb tota tranquil·litat fins al nivell dels 7,16 euros. No hem d'oblidar que la seva tendència és fortament baixista en tots els espais temporals.

Tornem a estar molt pendents de l'evolució tècnica de Fluidra. El valor fa diverses setmanes que s’està movent en una banda lateral i sembla molt factible que acabem veient un atac al nivell dels 13,38 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens empenyeria a pensar en un atac al nivell dels 14,40 euros, màxims anuals.

contador