La resistència clau del selectiu espanyol es troba als 9.985 punts.

Gas Natural va aconseguir donar forma a una bona figura, aquest dijous, que ens convida a pensar en el final de la correcció iniciada el passat 21 de maig. El seu aspecte tècnic és molt bo i hem de tenir molt en compte que es troba cotitzant en pujada lliure sense cap resistència al seu camí. Creiem molt factible que la companyia acabi pujant fins al nivell dels 25 euros.

Viscofan segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. La resistència clau es troba als 58,65 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar catapultant la seva cotització fins al nivell dels 62 euros.

BME torna a moure al voltant del suport dels 28,42 euros. El valor busca suport al voltant de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que hi acabem veient un atac al nivell dels 30,20 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 31,41 euros.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Repsol que es troba atacant el nivell clau dels 17 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus deixaria la companyia en pujada lliure i ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 19 euros. Sens dubte és un dels valors que no hauríem de perdre de vista durant les pròximes jornades.

Amadeus es troba en plena presa de beneficis després de les pujades que va iniciar al final del mes d'abril. La tendència del valor és clarament alcista per la qual cosa estarem molt pendents de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt atents a l'aparició d'una jornada de pujades acompanyada de volum.

contador