És probable que acabem veient un atac als màxims anuals que presenta el selectiu espanyol per sobre dels 10.600 punts.

Molt atents a un tancament per sobre dels 63,78 euros en Amadeus cosa que ens confirmaria el final del moviment lateral en el qual s’està movent la companyia des de finals del passat any. Quant confirmi la superació dels 63,78 euros, podríem veure unes pujades fins al nivell dels 66 euros.

Seguim molt atents, aquest divendres, de l'evolució tècnica de Gestamp. La companyia segueix sent un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 6,96 euros, màxims històrics. Això la deixaria en pujada lliure amb tot disposat perquè puguem veure un atac al nivell dels 7,50 euros.

Un cop superada la mitjana de 200 sessions en Siemens Gamesa, podem veure com està dibuixant nous mínims creixents. Això és un molt bon senyal que ens fa pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 16 euros, preus als quals creiem que podria arribar durant les properes setmanes.

Molt bon senyal el que vam poder veure, aquest passat dijous, en la sèrie de preus de FCC que va aconseguir superar la resistència dels 10,78 euros després de diverses setmanes de consolidació. El seu aspecte tècnic per a les properes sessions és molt bo i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 14 euros.

Atents que Sabadell vol tornar a pujar per sobre de la mitjana de 200 sessions després d’aferrar-se al voltant del suport dels 1,60 euros. Estarem atents a la superació de la resistència dels 1,72 euros, ja que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 1,88 euros.

contador