Per veure una extensió del rebot en el selectiu espanyol, hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 9.808 punts.

Europac segueix donant mostres de fortalesa en la seva sèrie de preus. El valor es manté cotitzant al voltant dels màxims de tots els temps amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 16 euros, preus on podria arribar tranquil·lament durant les properes sessions.

Atenció, perquè Quabit podria estar donant forma a un gallardet després de perforar la resistència dels 2,27 euros. El seu aspecte tècnic no pot ser millor i és altament probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista que acabi catapultant la seva cotització fins al nivell dels 2,44 euros.

Important pujades de l’1,90% aquest passat dijous en Ence que s'acosta una mica més a la resistència clau del curt termini que presenta als 6,28 euros. Atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que ens confirmaria el final de la correcció del curt termini i ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 7 euros. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és impecable.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Telefònica que fa diverses sessions que està consolidant nivells al voltant de la resistència dels 8,25 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria pensar en un atac immediat al nivell dels 8,60 euros, nivells on conflueix la mitjana de 200 sessions. No obstant això no hem d'oblidar que la seva tendència és clarament baixista a mitjà i llarg termini.

Fortes pujades, aquest passat dijous, del 4,12% en els títols de Sabadell que va aconseguir perforar la resistència del curt termini situada als 1,7550 euros. El banc rebota amb força des del suport dels 1,60 euros i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 1,95 euros, màxims anuals.

contador