No tornarem a veure un senyal de fortalesa mentre cotitzi per sota dels 10.643 punts.

Solaria fa diverses setmanes que està consolidant els forts guanys del 60% de les primeres deu sessions de l'any. La companyia podria estar donant forma a un triangle simètric que creiem que podria acabar trencant a l'alça. La resistència clau es troba als 2,52 euros. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell de preus que podria portar una extensió de la tendència alcista principal fins al nivell dels 3 euros.

Bon senyal en Repsol que es gira amb força després d’acostar-se al suport dels 15 euros, on presenta un important nivell de suport. Les perspectives tècniques són bones, si bé per confirmar una continuació de les pujades hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 16,02 euros, màxims del 2018.

El BBVA es troba cotitzant ja al voltant de la resistència dels 7,80 euros. El seu comportament en aquest nivell d'oferta és molt important. Si al final aconsegueix superar-lo, estaríem davant el final del moviment lateral en el qual s’està movent des de fa vuit mesos donant un primer objectiu de pujada als 8,50 euros.

OHL manté el moviment lateral dels últims tres mesos. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 5,38 euros, ja que seria el senyal que ens acabaria mostrant la victòria de les compres i una extensió de les pujades fins al nivell dels 6 euros.

NH Hoteles es troba perforant la resistència dels 6,21 euros després de diverses setmanes de moviment lateral. El valor podria estar donant els primers símptomes de fortalesa. La resistència clau es troba als 6,43 euros. Estarem molt pendents de la superació d'aquest nivell d'oferta, ja que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell dels 7 euros.

contador