Per veure un senyal de fortalesa en el selectiu espanyol hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 9.334 punts.

Talgo fa diversos mesos que movent-se en una banda lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions. Per a les properes sessions seguim molt pendents d'un tancament per sobre dels 5,98 euros cosa que ens faria pensar en una presa de posicions. És un valor que no perdrem de vista durant les pròximes jornades.

Enagas segueix sent un dels valors que tenim en el punt de mira i en què és molt probable que acabem veient una continuació de les pujades que es podria estendre fins al nivell dels 27,22 euros, màxims històrics assolits aquest mateix any.

BBVA es troba lluitant al voltant de la mitjana de 200 sessions, preus on es troba el nivell dels 5 euros. El banc podria estar donant forma a un descens temporal si bé, per veure un senyal de fortalesa hauríem d'esperar a veure un tancament per sobre dels 5,21 euros, màxims del passat dia 20 d'aquest mes.

Atenció, perquè Cellnex podria iniciar una recollida de beneficis que podria mostrar-nos una volta al nivell dels 28 euros, preus on ens podríem plantejar una presa de posicions amb menys riscos. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és clarament alcista.

Nou senyal de fortalesa en Pharma Mar que aconsegueix superar la resistència dels 2,23 euros. Es confirma la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 2,14 euros i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 2,58 euros.

contador