11.153,00
  • 72,10
  • 0,65%

La resistència clau del curt termini en el selectiu espanyol es troba als 9.339 punts.

La tendència principal d'Endesa és clarament alcista si bé, durant els últims mesos estem veient una consolidació de nivells que ens fa pensar en l'aparició, en qualsevol moment, d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 20 euros, ja que seria el senyal que ens faria interessar-nos per la companyia.

Amadeus ha confirmat la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 75 euros, cosa que li permet continuar amb la seva tendència alcista principal. Per a les properes sessions el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades que es podria estendre fins al nivell dels 90 euros. Per a això és clau que aconsegueixi perforar la resistència dels 81,38 euros, màxims històrics dibuixats aquest mateix mes de setembre.

Atents que Viscofan es troba cotitzant al voltant dels màxims històrics que presenta als 63,35 euros. Fa tan sols unes sessions que la companyia va confirmar el final dels descensos, la qual cosa ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 66 euros.

Impecable aspecte tècnic el que ofereix Naturgy que després de pujar, aquest passat dimarts un 1,02% es troba cotitzant al voltant dels màxims històrics que va aconseguir fa tan sols unes sessions als 23,94 euros. Atenció, perquè el més normal és que puguem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 26 euros.

Biosearch és un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens confirmi el final del moviment lateral en el qual s'ha estat movent des de fa dos mesos i mig. Un tancament per sobre dels 1,96 euros seria el senyal que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

contador