La resistència clau en el selectiu espanyol es troba als 9.671 punts.

Seguim molt pendents de l'aspecte tècnic d'Amadeus que es troba donant forma a una figura de continuació de tendència. Cal estar atents a un tancament per sobre dels 81,32 euros que ens faria penar en el començament d'un nou impuls alcista que podria portar el valor de l'IBEX fins al voltant dels 90 euros.

Repsol va acabar fent una figura per a un rebot divendres passat. L'aspecte tècnic de la companyia és bo a mitjà i llarg termini si bé, durant els últims mesos es manté cotitzant en una banda lateral que ens ha conclòs. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 17,22 euros, ja que ens faria pensar en una presa de posicions.

ACS és un dels valors que tenim en el punt de mira. Les pujades de les últimes jornades li permeten cotitzar a tocar de la resistència dels 38,36 euros, màxims anuals. Atents, ja que un tancament per sobre d'aquest nivell de preus deixaria el valor en pujada lliure amb tot disposat per a una extensió dels guanys fins al nivell dels 42 euros.

Atenció, perquè Naturgy es troba superant la resistència clau dels 23,94 euros. El valor es fica en pujada lliure per la qual cosa sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 26 euros. Sens dubte és un dels valors de l'IBEX 35 que millors perspectives tècniques ofereix per a les properes sessions.

Natra confirma la superació de la resistència dels 1,03 euros, cosa que li permet continuar amb les pujades de les últimes setmanes. El valor s'acosta a la resistència clau dels 1,16 euros, la superació del qual seria una demostració de força que ens faria pensar en el començament d'un nou i important impuls alcista que ens podria fer pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 1,30 euros.

contador