No veurem un senyal de fortalesa en el selectiu espanyol mentre cotitzi per sota dels 9.671 punts.

Naturgy confirma el final del moviment lateral de les últimes setmanes en aconseguir tancar el dilluns per sobre de la resistència dels 23,57 euros. Per a les properes sessions esperem el començament d'un nou impuls alcista que es podria estendre fins al nivell dels 25 euros durant les properes sessions. No observarem ni el més mínim senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 22,33 euros.

Ence és un dels valors que no perdrem de vista durant les properes sessions. La companyia s’està movent en una banda lateral des de fa prop de dos mesos dins d'una tendència alcista principal. El més normal és que acabem veient un tancament per sobre dels 8,50 euros. Això seria una magnífica notícia que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que podria acabar portant la seva cotització fins al nivell dels 9 euros.

Nou senyal de fortalesa en els títols d'Almirall que confirma la superació de la resistència dels 16,16 euros. Atents que es confirma el final del moviment lateral de les últimes setmanes i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 18 euros. No observarem cap senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre dels 14,79 euros.

Red Eléctrica es manté cotitzant en una banda lateral a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. El valor s’està movent per sobre de la mitjana de 200 sessions i sembla molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista en qualsevol moment. Un tancament per sobre dels 18,58 euros seria el senyal que activaria la presa de posicions.

Enagas segueix sent un dels valors que cal tenir molt en compte durant les properes jornades. El valor fa diversos mesos que està consolidant nivells després d'aconseguir perforar la resistència dels 24,40 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 24,40 euros, cosa que ens faria plantejar-nos una presa de posicions. No el perdem de vista.

contador