És molt important que el selectiu espanyol no perdi el suport dels 9.922 punts.

El Santander va acabar la sessió de dilluns just al voltant del suport clau que presenta als 5,50 euros. Per aquests preus hi ha la mitjana de 200 sessions per la qual cosa sembla probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en un rebot de la seva sèrie de preus. Per acabar veient una millora del seu aspecte tècnic més sòlida hauríem d'esperar un tancament per sobre dels 5,90 euros, preus un 6,5% per sobre dels actuals.

Igual que el Santander la sèrie de preus del BBVA es troba cotitzant molt a prop del suport dels 7,10 euros. El banc es mou al voltant de la mitjana de 200 sessions després de diverses sessions de descensos durant les quals hem vist com perdia més d'un 5%. Atents a un tancament per sobre dels màxims d'una sessió precedent que ens convidi a veure un rebot en la seva sèrie de preus.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica de Zardoya Otis. La companyia s'ha frenat al voltant dels 9 euros i sembla molt probable que acabem veient un proper atac a la resistència dels 9,59 euros, màxims anuals. A mitjà i llarg termini les perspectives tècniques són clarament alcistes.

Repsol continua amb la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 15,70 euros. Com sabem, aquesta figura és de continuació de tendència i sembla molt probable que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

No perdem de vista l'evolució tècnica d'ArcelorMittal. La companyia fa diverses setmanes que està consolidant nivells després d’acostar-se als màxims anuals que presenta als 26,51 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 25,88 euros, ja que ens mostraria el senyal de fortalesa que esperem per posicionar-nos en la companyia.

contador