El primer nivell de resistència important es troba als 10.600 punts.

MásMóvil va pujar un 7,24% durant la sessió d'aquest dilluns cosa que li permet cotitzar al voltant de la resistència dels 76 euros. Atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que confirmaria el final del moviment lateral i ens convidaria a pensar en la continuació de les pujades fins al nivell dels 85 euros. És un dels valors que cal tenir molt en compte durant les properes sessions.

Nou senyal de fortalesa, ahir, dilluns, en Amadeus que aconsegueix acabar la primera sessió de la setmana amb uns guanys del 2,40%. El valor es mou en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 62 euros.

Atents al final del descens temporal en Repsol que ha aconseguit aferrar-se al voltant del suport dels 15,65 euros. Un tancament per sobre dels màxims d'una sessió precedent seria el senyal que ens convidaria a pensar en una continuació de les pujades que es podrien estendre tranquil·lament fins als 17 euros.

Zardoya Otis es troba donant forma a un descens temporal al nivell dels 9,30 euros després de confirmar la seva ruptura la setmana passada. Sembla molt probable que acabem veient l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 10 euros. Els bons nivells d'acumulació donen consistència a la tendència alcista actual.

Mínims creixents en Iberdrola que torna a moure al voltant de la resistència dels 7 euros. Per aquests preus es troba la directriu baixista i és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 7,11 euros, màxims anuals.

contador