Seria un nou senyal de debilitat si acabéssim veient l'abandonament dels 10.100 punts.

Pujades de l’1,58%, ahir, dilluns, en els títols d'Indra que va aconseguir perforar el primer nivell de resistència situat als 13,44 euros. El seu aspecte tècnic per a les properes jornades és bo i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 14 euros, màxims anuals.

Repsol és un valor que no perdrem de vista al llarg d'aquesta setmana i és que continua donant forma a un descens temporal al nivell dels 15 euros. Les seves perspectives tècniques són molt bones i el més normal és que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 15,70 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens confirmaria un nou punt d'entrada.

Es manté l'excel·lent aspecte tècnic de les últimes sessions en IAG després de superar la resistència dels 7,20 euros. El valor ofereix un molt bon aspecte tècnic i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 8,08 euros, màxims anuals.

Nou senyal de fortalesa en els títols d'OHL que continua donant senyals de fortalesa en la seva sèrie diària de preus en aconseguir superar la resistència dels 5,10 euros, màxims del passat dijous. A mitjà i llarg termini les perspectives tècniques són bones i tot sembla indicar-nos que podríem veure una continuació de les pujades fins al nivell dels 6 euros.

Un dia més que no perdem de vista l'evolució tècnica de Fluidra. La companyia es manté consolidant nivells al voltant dels màxims anuals amb tot disposat perquè acabem veient, en qualsevol moment, l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens confirmi una extensió de les pujades fins al nivell dels 9,50 euros. La resistència clau es troba als 8,96 euros.

contador