És important que el selectiu espanyol no perdi el suport dels 9.111 punts.

  • 14,13€
  • 0,28%
  • 14,65€
  • 1,14%
  • 10,90€
  • 0,37%
  • 4,19€
  • -2,20%

Enagás ha caigut fins al voltant de la mitjana de 200 sessions, nivells on sembla que entren les compres. El seu aspecte tècnic a mitjà termini és bo i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 24,43 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus seria el senyal que estaríem esperant i que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista.

Seguim pensant en un rebot de la cotització de Telefónica. La companyia es manté cotitzant molt a prop de la resistència clau del curt termini que presenta als 6,97 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta, ja que ens podria fer pensar en un atac al nivell dels 7,40 euros, nivells on es troba la mitjana de 200 sessions.

Solaria continua donant mostres de fortalesa en la seva sèrie diària de preus. El valor va aconseguir superar, la passada setmana, la resistència dels 6 euros i posa fi a la correcció iniciada a mitjans del mes de juliol. Les seves perspectives tècniques per a les properes jornades són molt bones i sembla molt probable que acabem veient un atac al nivell dels 6,64 euros, mínims del buit baixista que va deixar el 13 del mes de juliol.

Fluidra s’està movent en una banda lateral des de fa un mes i mig. Per a les properes sessions creiem que les seves perspectives tècniques són bones i el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 13,38 euros. La superació d'aquest nivell de preus ens faria pensar en uns continuació de l'escalada fins al nivell dels 14,40 euros, màxims anuals.

Atents que Repsol es troba cotitzant al voltant dels màxims anuals que presenta als 17,50 euros. Per a les properes jornades és molt probable que acabem veient un tancament per sobre d'aquest nivell d'oferta que confirmaria una extensió de la tendència alcista principal fins al nivell dels 19 euros.

contador