La resistència clau del selectiu espanyol es troba als 9.671 punts.

Comencem la setmana molt pendents de l'evolució d'Acciona que acabava la passada confirmant la superació de la resistència clau dels 76,58 euros. El valor ofereix molt bon aspecte tècnic per a les properes sessions i és que sembla més que probable que acabem veient un atac al nivell dels 79,62 euros, màxims del passat any.

Repsol va començar divendres superant la resistència dels 17,21 euros. Això és un senyal de fortalesa que ens convida a pensar en un atac a la resistència dels 17,51 euros, màxims històrics. Atenció, perquè la superació d'aquest nivell d'oferta deixaria la companyia en pujada lliure amb tot disposat perquè acabem veient un atac al nivell dels 19 euros.

Ferrovial ha caigut fins al voltant del suport que li ofereix la mitjana de 200 sessions. Atents que per aquests preus hi ha la mitjana de 200 sessions i és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en la tornada de les compres. No la perdem de vista.

Seguim molt pendents de l'evolució tècnica d'ACS que es manté cotitzant al voltant de la resistència dels 38,36 euros, màxims històrics. Atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en el començament d'un nou i important impuls alcista. Si aconsegueix superar aquest nivell de preus, podríem pensar en un atac al nivell dels 40 euros.

No perdem de vista l'evolució tècnica de Naturgy que s'acosta als màxims històrics situats als 23,99 euros. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 27 euros.

contador