A curt termini el selectiu espanyol podria rebotar fins al nivell dels 9.500 punts.

Ence segueix sent un dels valors que no perdrem de vista i en què és molt probable que ens acabem posicionant durant les properes sessions. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 8,38 euros, cosa que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins al nivell dels 9 euros. Els bons nivells d'acumulació reforcen la possibilitat que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista en qualsevol moment.

Impecable aspecte tècnic el que ofereix Viscofan que ha aconseguit superar els màxims anuals que va dibuixar només començar el mes de setembre als 63,35 euros. El valor es mou en pujada lliure i sembla molt probable que acabem veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 68 euros.

Inmobiliaria Colonial s'acosta al suport clau dels 9 euros, preus on es troba la mitjana de 200 sessions. Atents a l'aparició d'un senyal de fortalesa per aquests preus que ens mostri la tornada de les compres. La resistència clau es troba als 9,66 euros. Un tancament per sobre d'aquest nivell de preus ens faria plantejar-nos una presa de posicions.

Nou senyal de fortalesa en els títols d'Almirall que aconsegueix perforar la resistència dels 16,37 euros, màxims del passat any. El seu aspecte tècnic és impecable i sembla molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa fins als màxims de 2016 que presenta als 18 euros. El primer nivell de suport es troba als 14,79 euros. No observarem cap senyal de debilitat mentre cotitzi per sobre d'aquest nivell de preus.

Caixabank es troba a punt de confirmar la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 4 euros. Comencem la setmana molt pendents de la superació dels màxims de setembre que va dibuixar als 4,11 euros. Això suposaria una confirmació de la fortalesa actual de les compres i una extensió de les pujades fins al nivell dels 4,36 euros, màxims anuals.

contador