Si aconsegueix superar els 10.000 punts podríem acabar veient un atac al nivell dels 10.291 punts.

Nou senyal de fortalesa en els títols de Naturgy que divendres passat va aconseguir tancar per sobre de la resistència dels 23 euros. Això és un nou senyal de fortalesa que deixa la cotització de l'empresa de l'IBEX 35 en pujada lliure amb tot disposat perquè vegem una continuació de les pujades fins al nivell dels 2,50 euros.

San José és un dels valors que tenim en el punt de mira i que creiem que podria acabar definint-se a l'alça després de diverses setmanes de moviment lateral. La resistència clau es troba als 4,15 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus, ja que ens podria fer pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 4,70 euros.

Iberdrola es troba superant els màxims històrics que presentava als 6,959 euros. El més normal és que acabem veient l'àmplia superació d'aquest nivell de preus, cosa que la deixaria en pujada lliure amb tot disposat perquè vegem una extensió dels guanys fins al nivell dels 7,50 euros. Sens dubte és un valor que cal tenir molt en compte durant les properes jornades.

Cie Atomotive ha aconseguit superar la resistència dels 27 euros després de dues sessions de forts guanys. El valor confirma un rebot a la mitjana de 200 sessions i sembla probable que acabem veient un rebot fins al nivell dels 28 euros, nivells on es troba la primera resistència. Cal estar atents a la superació d'aquest nivell de preus, ja que això ens faria pensar en una extensió dels guanys fins als màxims anuals que presenta als 32 euros.

Fortes pujades del 6,30% en MÁSmóvil, divendres passat, que va aconseguir superar la resistència dels 103 euros. Es confirma el gir en la mitjana de 200 sessions per la qual cosa que sembla molt probable que acabem veient una extensió dels guanys fins al nivell dels 110 euros, preus que podria arribar durant les properes jornades.

contador