Per baix, el primer nivell de suport en el selectiu espanyol es troba als 9.600 punts.

Comencem la setmana molt pendents de Repsol. La companyia de l'IBEX 35 es troba cotitzant just al voltant de la resistència dels 16,763 euros, màxims històrics. El seu aspecte tècnic és impecable i sembla molt probable que acabem veient el començament d'un nou impuls alcista. Durant les properes setmanes pensem en unes pujades de la cotització de Repsol fins al nivell dels 17,50 euros.

Bon aspecte tècnic el que ofereix Técnicas Reunidas que ha aconseguit superar la resistència dels 26,90 euros. Atents que s'acosta a la resistència dels 27,23 euros, la superació del qual ens confirmaria un canvi de tendència que podria acabar amb el valor pujant fins al nivell dels 30 euros.

Iberdrola és un valor que no perdrem de vista durant les properes sessions a l'espera de l'aparició d'un senyal de fortalesa que ens mostri el començament d'un nou impuls alcista. El valor s'ha pres un respir després de perforar el nivell clau dels 6,60 euros, però sembla tot a punt per continuar amb les pujades fins al nivell dels 6,96 euros, màxims del passat any.

Viscofan és un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt important que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau es troba als 58,65 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus que ens confirmaria el començament d'un nou impuls alcista que ens faria pensar en un atac al nivell dels 60 euros.

Atents al final de la correcció del curt termini en Airbus. La companyia es pren un respir i busca confirmar la formació d'un retrocés temporal al nivell dels 100 euros. Atents a un tancament per sobre dels 102 euros, ja que ens confirmaria una continuació del seu magnífic aspecte tècnic fins al nivell dels 110 euros.

contador