El més normal és que acabem veient un atac del selectiu espanyol al nivell dels 10.200 punts.

Europac es troba perforant la resistència dels 15,50 euros. El trencament d’aquest nivell d’oferta és un nou senyal de fortalesa que ens fa pensar en una continuació de les pujades fins al nivell dels 16,50 euros. El seu aspecte tècnic en tots els espais temporals és impecable.

Siemens Gamesa podria estar a punt de començar un nou impuls alcista després de superar la resistència dels 13,71 euros. Com hem estat comentant des de fa unes setmanes el valor ha aconseguit superar la mitjana de 200 sessions i podríem estar davant del començament d’un nou impuls alcista que acabi amb la seva cotització fins al nivell dels 16 euros.

NH Hotel Group podria estar a punt de confirmar el final del moviment lateral en el qual s’està movent des de fa setmanes. La resistència clau es troba als 6,71 euros i les últimes pujades ens fan ser optimistes pel que fa al començament d’un nou impuls alcista que ens faci pensar en unes pujades fins al nivell dels 7 euros.

Des de fa setmanes que Amadeus s’està movent en una banda lateral just per sobre de la mitjana de 200 sessions. Estarem molt pendents d’un tancament per sobre dels 62,34 euros, ja que seria el senyal que ens faria pensar en el començament d’un nou impuls alcista i la continuació de la tendència alcista principal en la qual s’està movent des de fa més de dos anys.

Magnífic aspecte tècnic el que ofereix Merlin Properties després de superar, la setmana passada, la resistència dels 12,54 euros. Amb això posa fi a gairebé un mes de moviment lateral. Les perspectives tècniques són immillorables i el més normal és que acabem veient un atac al nivell dels 13,50 euros.

contador