El més normal és que acabem veient un atac del selectiu espanyol al nivell dels 10.000 punts.

Ercros és un dels valors que tenim al punt de mira i en què és molt probable que acabem veient un senyal de fortalesa que ens faci pensar en una presa de posicions. La resistència clau del curt termini es troba als 4,50 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus que ens confirmaria el final del gallardet i la continuació de les pujades fins al nivell dels 5 euros.

Comencem la setmana molt pendents de l'aspecte tècnic de Tubacex que es manté cotitzant en una banda lateral des de fa mesos just per sobre de la mitjana de 200 sessions. A curt termini estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 3,60 euros, cosa que sens dubte seria una molt bona notícia que ens faria pensar en el començament d'un nou impuls alcista que li permeti continuar amb les pujades fins al nivell de els 3,90 euros.

Pujades de l’1,20%, divendres passat en Europac que aconsegueix superar la resistència dels 15 euros. Després de diverses sessions de consolidació de nivells el valor es torna a ficar en pujada lliure amb tot disposat per acabar veient un atac al nivell dels 16 euros.

Pujades durant les últimes sessions en Santander que aconsegueix perforar la resistència dels 5,42 euros. El banc millora el seu aspecte tècnic després d’aferrar-se al voltant del suport clau dels 5,15 euros. Atenció, perquè podríem acabar veient una continuació de les pujades fins al nivell dels 5,75 euros.

Seguim molt pendents de Fluidra que va aconseguir tancar, la setmana passada, a tocar de la resistència dels 14 euros. Cal estar atents a un tancament per sobre d'aquest nivell de preus que ens faria pensar en una extensió de les pujades fins almenys al nivell dels 15 euros.

contador